BRIT
BRIT
Ik wil bij BRIT2021-11-22T08:52:54+00:00
Sollicitatie_BRIT

Wat leuk dat je ons team
wilt komen versterken!

Wij zijn op dit moment op zoek naar nieuwe collega’s die ons enthousiaste team komen versterken. Je kan de vacaturetekst hier vinden om alles rustig te lezen en meer te weten te komen over de functie. We hebben geprobeerd de meeste vragen alvast voor je te beantwoorden, deze vind je in de FAQ hieronder. Tevens vind je in de FAQ de data en de tijden voor inloopspreekuren waar je de overige vragen nog kan stellen.

Ben je overtuigd? Super!

Klik dan hieronder om je sollicitatie in te leveren. Dit kan tot en met 25 november.

Solliciteren kan hier!
Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?2021-11-22T08:52:49+00:00

Je kunt tot en met 25 november solliciteren!

Vervolgens zullen er 2 rondes plaatsvinden waarin we je beter leren kennen. Tijdens de eerste ronde, welke plaats zal vinden op 1 en 2 december, ga je in gesprek met de huidige BRITTERS onder het genot van een kopje koffie.  Hierna zal een tweede ronde plaatsvinden waarvoor je een casus zal voorbereiden en presenteren aan de opdrachtgevers van BRIT. Deze zal op 8 of 9 december plaatsvinden.

 

Online of offline solliciteren?2021-10-27T06:51:56+00:00

Beide! De inloopspreekuren zijn online via Teams, de eerste ronde is fysiek en de tweede ronde is nog even onzeker. Zo hopen wij een zo goed mogelijke indruk van je te krijgen! Hierbij kijken we wel naar de dan geldende coronarichtlijnen.

Waar kan ik terecht met mijn vragen? (Meet & greet link)2021-11-01T07:03:45+00:00

Je kunt je vragen over de procedure of vacature altijd naar ons mailen. Liever telefonisch? Dan kun je appen of bellen met Robin VandenKerchove (06-15303708) of Melissa van Delzen (06-18624839). Daarnaast organiseren we een aantal digitale inloopsessies. Deze sessies zijn vrij toegankelijk en wij zitten klaar om je vragen te beantwoorden. Dit zijn de datums en links voor de inloopsessies:

Salaris en andere arbeidsvoorwaarden, wat krijg ik?2021-10-27T06:47:37+00:00

Werken bij BRIT betekent dat je ambtenaar wordt. De arbeidsvoorwaarden van de organisatie waar jij in dienst komt gelden voor jou. Dat komt hierop neer:

  • Je wordt ingeschaald op functieniveau 10.3, wat neerkomt op een brutosalaris van €3388,- per maand. Elke BRITTER start op dit niveau.
  • Je bouwt pensioen op bij het ABP;
  • Je bepaalt jouw arbeidsvoorwaarden voor een deel zelf met het Individueel Keuzebudget: 17,05% van je loon kun je inzetten zoals je zelf wilt: bijvoorbeeld door geld te reserveren voor een opleiding, een extra geldbedrag uitkeren of een fiets te kopen. Naast de standaard 21-23 vakantiedagen per jaar kun je ook kun je ook spaaruren opbouwen. Met het IKB  kun je extra verlofdagen per jaar kopen. Zo kan dat oplopen tot 10 weken per jaar, in overleg met je opdrachtgevers;
  • Je kunt je werk flexibel indelen en werk en privé goed combineren;
  • Je krijgt ouderschapsverlof voor 50% doorbetaald;
  • Een vergoeding voor duurzame reizen;
  • Dankzij de flexplekken kan je overal in de kantoren werken;
  • De beste ideeën komen tot stand wanneer je af en toe even een pauze neemt. Even een frisse neus halen? Ga dan tijdens de lunch naar buiten. Liever binnen? Neem dan plaats in een van de bedrijfsrestaurants van de organisaties en verwen jezelf met een lekkere maaltijd.
Hoe kan mijn werkweek eruit zien?2021-10-27T06:47:53+00:00
Aan hoeveel opdrachten werk ik?2021-10-27T06:48:01+00:00

Je werkt aan twee of meer opdrachten tegelijkertijd. Dit zorgt voor afwisseling en stimuleert kennisuitwisseling tussen verschillende organisaties. BRIT is geen vaste functie. Door aan meerdere opdrachten tegelijkertijd te werken blijf je scherp en verval je niet in een vaste functie.

Wie worden mijn opdrachtgevers?2021-10-27T06:48:09+00:00

Dat bepaal je zelf! BRIT heeft verschillende opdrachten bij verschillende overheidsinstellingen en jij kiest zelf voor welke overheidsinstelling je een opdracht gaat uitvoeren. Het meest contact zal je hebben met de organisaties die BRITTERS in dienst nemen. Dat zijn de Provincie Noord-Brabant, Gemeente Eindhoven en Gemeente Oss. Hieronder lees je meer over de contactpersonen:

Wenny Bruysters

Wij werken samen aan een moderne en flexibele IT omgeving en mensen maken daarin altijd het verschil. Ik laat me als hoofd van een enthousiaste IT organisatie graag inspireren door onze professionals. Samen zorgen wij ervoor dat het werk wat je doet van betekenis is.

Jij hebt het voorrecht om ook bij andere organisaties op onderzoek uit te gaan en projecten op te pakken. Daardoor kun je problemen en oplossingen plaatsen in een grotere context. Je draagt daarnaast ook direct bij aan een sterkere verbinding in een heel interessant en dynamisch netwerk.

Benno de Jongh

BRIT is een gaaf concept want het biedt je maatschappelijk relevant werk. Je gaat aan de slag met afwisselende opdrachten binnen diverse overheidsorganisaties. Daardoor werk en leer je tegelijkertijd.

Dit nieuwe team is een impuls voor je professionele en persoonlijke groei. We vragen ook iets van je. Want niet iedereen is een BRITTER: je bent ondernemend en hebt oog voor de maatschappij. Je bereikt vernieuwende resultaten doordat je initiatief toont.

Sander Elshout

Bij de provincie Noord-Brabant werken, is werken in een opgave gestuurde netwerkorganisatie. Dat wil zeggen dat de maatschappelijke opgaven centraal staan in ons werk en dat we dat altijd samen met anderen doen. Werken als BRIT sluit hier goed bij aan, het gezamenlijk werken vanuit een netwerk aan belangrijke digitaliserings-vraagstukken voor de overheden in onze provincie, hoe tof is dat!?

Ben jij een topper in data of ICT; wil je een maatschappelijk bijdrage leveren en combineren met vrijheid en zelfstandigheid in je werk? Dan zie ik je graag terug als BRIT.

BRIT of BRAM?2021-10-27T06:48:18+00:00

Misschien ben je ook de term BRAM ergens tegengekomen. Uit het BRAM-concept is namelijk het BRIT-concept recent ontsproten. Waar BRIT de focus heeft op data/IT opdrachten, vervullen de BRAMMERS meer generiekere projecten. Meer informatie vind je op hun website!