Wij helpen overheidsinstellingen verderzijn gedrevenleggen verbindingenzijn enthousiastondersteunen met IT/Data vragenzijn BRIT!

Wat doet BRIT?

Wij helpen bij projecten

Wij BRITTERS worden op projectbasis ingezet bij verschillende Brabantse (semi)overheidsorganisaties. Onze rol hierin is afhankelijk van de wens van de opdrachtgever. Zo is het mogelijk dat we onderzoek uitvoeren op het gebied van relevante data en/of IT-ontwikkelingen. Ook kunnen BRITTERs ingezet worden als projectdeelnemer bij implementatietrajecten, digitale transformaties en andere verandertrajecten. Hierbij is een rol als teamlid mogelijk, maar nemen wij ook graag het voortouw in een leidinggevende functie als teammanager of projectleider. Ook beschikt BRIT over de kennis en expertise om ingezet te worden als data-expert/analist, waarbij de BRITTER zich focust op onder andere data mining, data analyses of het ontwikkelen van dashboards. Kortom; heeft de opdracht een data en/of IT-component? Dan is de kans dat een BRITTER van toegevoegde waarde kan zijn erg groot!

Wij helpen bij brainstormsessies

Heb je binnen jouw organisatie te maken met moeizame gedragsverandering op het gebied van data en/of IT, en lukt het maar niet hier een geschikte oplossing voor te vinden? Ook hierbij kunnen wij van toegevoegde waarde zijn! Samen met jou en je team gaan we aan de slag met het analyseren en in kaart brengen van het probleem/vraagstelling. Door het opzetten en organiseren van interactieve sessies en brainstormsessies middels bewezen methodes zoals design thinking gaan we samen op een creatieve manier aan de slag om jullie verder te brengen. Zo hebben wij onze waarde inmiddels bewezen als het gaat om het toepassen van datagedreven werkmethodes. Ook als het gaat om het meten van- en sturen op grond van data kunnen wij jouw team helpen data in zijn voordeel te gebruiken!

Wij denken graag mee

Buiten projecten en brainstormsessies staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen! Dus past jouw idee niet in een van deze straatjes? Niet getreurd! Neem contact op en dan kijken we samen naar oplossingsmogelijkheden!

Deze organisaties zijn al geholpen door BRIT