Dat bepaal je zelf! BRIT heeft verschillende opdrachten bij verschillende overheidsinstellingen en jij kiest zelf voor welke overheidsinstelling je een opdracht gaat uitvoeren. Het meest contact zal je hebben met de organisaties die BRITTERS in dienst nemen. Dat zijn de Provincie Noord-Brabant, Gemeente Eindhoven en Gemeente Oss. Hieronder lees je meer over de contactpersonen:

Wenny Bruysters

Wij werken samen aan een moderne en flexibele IT omgeving en mensen maken daarin altijd het verschil. Ik laat me als hoofd van een enthousiaste IT organisatie graag inspireren door onze professionals. Samen zorgen wij ervoor dat het werk wat je doet van betekenis is.

Jij hebt het voorrecht om ook bij andere organisaties op onderzoek uit te gaan en projecten op te pakken. Daardoor kun je problemen en oplossingen plaatsen in een grotere context. Je draagt daarnaast ook direct bij aan een sterkere verbinding in een heel interessant en dynamisch netwerk.

Peter van de Ketterij

De provincie Noord-Brabant is een opgavegestuurde netwerkorganisatie. De maatschappelijke opgaven staan centraal staan in ons werk en resultaten bereiken doen we in samenwerking met anderen.

Werken als BRIT sluit hier perfect op aan: gezamenlijk werken vanuit een netwerk aan belangrijke digitaliserings-vraagstukken voor de overheden in onze provincie, hoe tof is dat!?

Ben jij een topper in data of ICT; wil je een maatschappelijk bijdrage leveren en dat combineren met vrijheid en zelfstandigheid in je werk? Dan zie ik je graag terug bij BRIT.