Robin Vandenkerchove

BRIT biedt mij de ruimte om mijn ondernemende karakter de vrije loop te laten. De combinatie van het bouwen aan een succesvol concept en mijzelf vol overgave te storten in complexe projecten biedt mij de dynamiek en uitdaging die ik prettig vindt.

Jorik Meijers

Gedreven met een oog voor data, dat is waar ik voor sta. Vol enthousiasme richt ik mij op vraagstukken waarin juist de brug moet worden geslagen tussen de business en technische componenten. Ik zie mijzelf als persoon die beide kanten begrijpt en in verbinding brengt. Ik krijg energie van het samenwerken met diverse mensen. Samen aan de slag gaan om de kern van een probleem aan te pakken.

Twan Smits

Ik sla graag de brug tussen gebruikers en IT. Dit doe ik met mijn technische achtergrond en kennis van UX Research. Ik vind het fascineren om te onderzoeken hoe ervaringen verbeterd kunnen worden en ga hierover graag het gesprek aan. Met een analytische blik zoek ik naar creatieve oplossingen.

Bas van der Geer

Het fijnste aan BRIT vind ik dat we met een klein team een grote impact kunnen maken bij verschillende overheidsorganisaties. De opdrachten zijn divers en er is altijd wel weer iets nieuws te leren. Door constant met maatschappelijke vraagstukken bezig te zijn verveelt het werk me ook nooit.