Sollicitatie formulier

Sollicitatie formulier2024-05-02T13:18:03+02:00

Leuk dat je wilt solliciteren bij BRIT! Vul hieronder je gegevens in en dan laten we zo spoedig mogelijk van ons horen.

De maximale grootte voor zowel je Curricula Vitae, als je motivatiebrief, is 20 MB. Mochten de bestanden te groot zijn, kan je ze via een WeTransfer sturen door de link hieronder neer te zetten.

Privacy Statement *

Door het bovenstaande vakje aan te vinken, stem ik ermee in dat BRIT mijn persoonlijke gegevens opslaat.

Bekijk het Privacy Statement

Waar kan ik terecht met mijn vragen?2024-05-02T13:04:15+02:00

Je kunt je vragen over de procedure of vacature altijd naar ons mailen via info@britconsultants.nl. Liever telefonisch? Dan kun je appen met Twan Smits (06-39761613)

Hoe ziet het sollicitatietraject eruit?2024-04-26T09:44:58+02:00

Nadat je hebt gesolliciteerd zullen we contact opnemen over het precieze traject. In principe zullen er 2 rondes plaatsvinden waarin we je beter leren kennen. Tijdens de eerste ronde, welke zal plaatsvinden op 4 juni, ga je in gesprek met de huidige BRITTERS en de contactpersonen. Hier zullen we onder het genot van een kopje koffie nader kennismaken. Is er een klik? Mooi! Dan zal een tweede ronde op 12 juni plaatsvinden waarvoor je een casus zal voorbereiden en presenteren aan de BRITTERS. Ook heb je hier alle ruimte om vragen te stellen over BRIT. Als we hier ook allemaal enthousiast uitkomen, zien we je graag vanaf september tegemoet als nieuwe BRITTER!

Hoe kan mijn werkweek eruit zien?2024-04-26T09:47:56+02:00
Salaris en andere arbeidsvoorwaarden, wat krijg ik?2024-04-26T09:47:14+02:00

Werken bij BRIT betekent dat je ambtenaar wordt. De arbeidsvoorwaarden van de organisatie waar jij in dienst komt gelden voor jou. Dat komt hierop neer:

  • Een salaris in schaal 10, wat neerkomt op ongeveer €4000,- per maand.
  • Ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling. Verdiep jij je in datagedreven werken of een cursus coaching?
  • Een flexibel en ondernemend team van jonge ambtenaren dat zich inspant om BRIT succesvol te maken en te houden.
  • Vakantiedagen en Individueel Keuzebudget (IKB) zijn afhankelijk van de organisatie en de voor die partij geldende CAO.
  • Dankzij de flexplekken kan je overal in de kantoren werken;
  • De beste ideeën komen tot stand wanneer je af en toe even een pauze neemt. Even een frisse neus halen? Ga dan tijdens de lunch naar buiten. Liever binnen? Neem dan plaats in een van de bedrijfsrestaurants van de organisaties en verwen jezelf met een lekkere maaltijd.
Aan hoeveel opdrachten werk ik?2022-01-25T16:20:59+02:00

Je werkt aan twee of meer opdrachten tegelijkertijd. Dit zorgt voor afwisseling en stimuleert kennisuitwisseling tussen verschillende organisaties. BRIT is geen vaste functie. Door aan meerdere opdrachten tegelijkertijd te werken blijf je scherp en verval je niet in een vaste functie.

BRIT of BRAM?2022-01-25T16:20:59+02:00

Misschien ben je ook de term BRAM ergens tegengekomen. Uit het BRAM-concept is namelijk het BRIT-concept recent ontsproten. Waar BRIT de focus heeft op data/IT opdrachten, vervullen de BRAMMERS meer generiekere projecten. Meer informatie vind je op hun website!

Wie worden mijn opdrachtgevers?2024-04-25T16:43:17+02:00

Dat bepaal je zelf! BRIT heeft verschillende opdrachten bij verschillende overheidsinstellingen en jij kiest zelf voor welke overheidsinstelling je een opdracht gaat uitvoeren. Het meest contact zal je hebben met de organisaties die BRITTERS in dienst nemen. Dat zijn de Provincie Noord-Brabant, Gemeente Eindhoven en Gemeente Oss. Hieronder lees je meer over de contactpersonen:

Wenny Bruysters

Wij werken samen aan een moderne en flexibele IT omgeving en mensen maken daarin altijd het verschil. Ik laat me als hoofd van een enthousiaste IT organisatie graag inspireren door onze professionals. Samen zorgen wij ervoor dat het werk wat je doet van betekenis is.

Jij hebt het voorrecht om ook bij andere organisaties op onderzoek uit te gaan en projecten op te pakken. Daardoor kun je problemen en oplossingen plaatsen in een grotere context. Je draagt daarnaast ook direct bij aan een sterkere verbinding in een heel interessant en dynamisch netwerk.

Peter van de Ketterij

De provincie Noord-Brabant is een opgavegestuurde netwerkorganisatie. De maatschappelijke opgaven staan centraal staan in ons werk en resultaten bereiken doen we in samenwerking met anderen.

Werken als BRIT sluit hier perfect op aan: gezamenlijk werken vanuit een netwerk aan belangrijke digitaliserings-vraagstukken voor de overheden in onze provincie, hoe tof is dat!?

Ben jij een topper in data of ICT; wil je een maatschappelijk bijdrage leveren en dat combineren met vrijheid en zelfstandigheid in je werk? Dan zie ik je graag terug bij BRIT.

Ga naar de bovenkant